Podvlačenje crte

11 jul

Nakon niza peripetija koje mi sve više liče na igranje pacmana (samo u real-time prostoru i vremenu), album Movies se približava svojoj „bioskopskoj“ premijeri. Zbog letnjih odmora koji u isto vreme predstavljaju i pauzu od radnih aktivnosti, odustao sam od iznajmljivanja reverb procesora, premeštajući termin za tu poslednju produkcijsku obradu na kraj avgusta. Pored sređivanja raznoraznih dugova tokom leta i konačnog dolaženja do keša sa kojim ćemo zatvoriti finansijsku konstrukciju albuma, ova pauza će značajno doprineti „osvežavanju“ mojih ušiju pred finalni mix koji me čeka početkom septembra.

MP1 je konačno došao da čuje svih 6 pesama i na moje uporno insistiranje da mi priča samo o potencijalnim problemima i stvarima koje mu deluje klimavo jer će mi to najviše pomoći pred finalni mix on je odgovorio sa onim legendarnim Čolinim „Ja tu ne bi ništa diro“. To mi je baš podiglo raspoloženje jer njegovom sudu najviše verujem.

LovBoY i ja smo proveli par dana zajedno u zezanju i pravljenju planova za jesenju sezonu pokušavajući da nadoknadimo propušteno vreme. On je za to vreme uspešno spremio prijemni ispit za kontrabas tako da će sledeće godine završiti teorijski odsek na akademiji i u isto vreme krenuti sa kontrabasom. LovBoy se širi na sve strane! Neki okvirni plan je da, nakon odmora, krenemo sa intenzivnim probama i spremanjem za koncerte koji bi trebali da proprate izlazak drugog albuma. Po prvi put ćemo lajv izvoditi i re-aranžirane pesme sa prvog albuma !#! koji još uvek nije doživeo koncertno izvođenje.

Inače, LovBoY će da zapali za Francusku tokom avgusta gde mu je iskrsla prijateljska kombinacija za seriju džez koncerata, sa Mici nismo stigli da se vidimo, ali smo se čuli i ispričali uz bodrenje za nastavak rada, a ja bežim u divljinu da se regenerišem od svih sranja koja su me zasula tokom ove godine.

Život nas melje, ali i mi meljemo njega. Padovi i usponi su deo te priče, a mi se nadamo da ćemo na jesen savladati ovaj jednoipogodišnji uspon (a padali smo dosta na njemu) u koji smo uložili sve naše resurse – do poslednjeg daha.

Advertisements

Jedno reagovanje to “Podvlačenje crte”

  1. huk oktobar 23, 2013 u 1:26 pm #

    iiiiii

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: