Klavir,čembalo, šah i ledeni čaj (photo edition)

2 jul

Veoma smo zadovoljni sa „gerilskom“ akcijom snimanja koju smo juče izveli. Dan pre snimanja koncertnog klavira i čembala posvetili smo pripremama za taj posao (raspisivanje nota, podsećanje na tehnike ozvučavanja, odabir mikrofona i planiranje redosleda snimanja) što nam je omogućilo maksimalnu efikasnost.

Uleteli smo u muzičku školu oko 14.30h i ostali na snimanju do ponoći. Za taj jedan termin uspeli smo da snimimo sve što smo i planirali. Klavir za 5 pesama, čembalo za 4 pesme i timpane (koje nismo planirali)  za 2 pesme. Ne znam da li sam ranije negde spomenuo da će naš drugi album imati 6 pesama?

Organizovanje ovakve akcije nije baš jednostavno tako da smo dali sve od sebe da održimo maksimalnu koncetraciju do kraja celog posla jer pitanje je kada bi ponovo uspeli da to uradimo.

Naravno, napravili smo i pauzu u kojoj smo se prošetali do malog parkića iza škole gde smo okruženi penzionerima odigrali 2 partije šaha. Ovaj put smo pili ledeni čaj od limuna.

Trenutni skor (šah): Kerovođa vs Loverboy 3:1

Loverboy je nosio kompjuter kao što je i obećao.

Foto slajd šou možete pogledati ovde.

photo by Blurred

2 reagovanja na “Klavir,čembalo, šah i ledeni čaj (photo edition)”

  1. preslicavanje 3 jula, 2010 u 5:51 pm #

    I onda ce se svi muzicki kriticari pitati – kakav je to atipicni ritam koji se provlaci kroz snimke, a samo nekolicina ce znati da su to odjeci pasjih sapa, dok je setao za vreme snimanja po tom uglacanom parketu… 🙂

  2. karnevalbanda 3 jula, 2010 u 7:47 pm #

    taj pas je glavni producent – on ipak ima najbolji sluh 🙂

Postavi komentar